ElektroWijzer

Lanceringsdatum

2017

Frequentie

1 à 2x per jaar

ElektroWijzer is een handige publicatie die een waaier aan informatie bundelt voor de leden van de federatie van de elektrosector. Dit kadert helemaal binnen de missie die Nelectra en Elma Media samen aangaan: ledenbinding stimuleren, een communicatiestrategie implementeren en de exploitatie in handen nemen.

De vraag

Nelectra wilde haar leden op de hoogte houden van de razendsnelle veranderingen in de sector. De publicatie moest de beroepsfederatie de nodige flexibiliteit geven om snel te schakelen, maar ook ruimte bieden om voldoende informatie mee te geven.

De oplossing

Elma Media stelde een handige publicatie voor in de vorm van een brochure. Samen met de federatie werd gewerkt aan een format waarin zowel informatie als advertenties een plaats krijgen. “De exploitatie verloopt vlot via Elma Media”, zegt Els Heyrman. “Ze denken ook mee over de communicatie naar onze leden toe. Dat maakt onze samenwerking boeiend.”

Het resultaat

De leden van Nelectra zijn zeer positief over de ElektroWijzer. Els: “Als federatie dragen we zo bij aan de werking van onze leden en zetten we ook onze eigen diensten nog eens in de spotlights. En dat allemaal binnen onze huisstijl en rond actuele thema’s zoals verlichting en laadpalen.”

Lees hier meer over de samenwerking.