Expertise

Als sectororganisatie of beroepsvereniging heb je specifieke communicatienoden. Dat is voer voor specialisten. Elma Media is al jarenlang een betrouwbare mediapartner voor veel sector- en beroepsverenigingen. Van strategische denkoefeningen tot het creëren van specifieke, doeltreffende communicatietools en het aantrekken van adverteerders: als totaalpartner nemen we het allemaal voor onze rekening.

Ledenbinding

Leden werven en verbondenheid creëren? Dat vraagt om een heldere koers en strategie voor je vereniging. We vertalen je waarden en je doelstellingen in een heldere visie, gekoppeld aan een passende mediaformule. En we zetten ze graag samen met je om in de praktijk.

Communicatiestrategie

Van je leden ook echte ambassadeurs maken doe je met een juiste communicatiestrategie. Op maat van de wensen en noden van je leden. Stap voor stap stippelen we een efficiënte en effectieve strategie voor je uit. Een optimale mediamix voor maximaal resultaat.

Mediacreatie

Communicatiemiddelen die impact hebben. Daar staat Elma voor. We inspireren en informeren je leden via crossmediale campagnes, creatieve communicatieconcepten en frisse vormgeving. Of wat dacht je van een nieuwe huisstijl, die je verhaal perfect ondersteunt?

Exploitatie

Adverteerders met toegevoegde waarde triggeren en overtuigen? En dat allemaal zonder er zelf tijd en energie in te steken? Met 40 jaar expertise in het succesvol exploiteren van mediakanalen treden we op als ambassadeur voor jouw vereniging. Zo boosten wij jouw mediamix.