Wij zijn Elma

Elma Media is een betrouwbare mediapartner voor alle sectorverenigingen en beroepsorganisaties in België. We helpen jouw organisatie met advies en expertise op het vlak van communicatiestrategie, ledenwerving, mediacreatie en exploitatie van de verschillende media.

Doeltreffende resultaten

Een op maat gemaakte advertentiebegroting, een duidelijk overzicht van de bijhorende exploitatiekosten, een slim acquisitieplan of volledige ondersteuning bij de advertentieverkoop: bij Elma Media weet je exact wat onze aanpak – vaak via een crossmediale campagne – je kost en oplevert. Voor een effectieve inzet van je online en offline media die je leden optimaal bereikt en bedient. We ondersteunen je met ervaring en kennis, van realisatie en productie tot exploitatie.Duurzame partner

Een langdurende samenwerking gebaseerd op wederzijds vertrouwen, dat is ons doel. We geloven in de meerwaarde van sector- en beroepsverenigingen en versterken hen in hun communicatie naar hun leden en bekijken samen met jou acties op het vlak van ledenwerving.

Omdat we beseffen hoe belangrijk een hecht professioneel netwerk is, versterken we de meerwaarde van jouw specifieke organisatie, met een gespecialiseerd en professioneel team van media-experten en onderbouwd advies. Zo zet jij als organisatie de volgende stap.

Steven Hellemans

Directeur

Beroepsorganisaties en sectorfederaties zijn de missing link tussen het werkveld en de officiële instanties. Professionals verenigen en verbinden zich om samen hun belangen te verdedigen. Met exploitatie- en communicatieadvies zijn wij graag de lijm voor die hechting.

Ben jij ook Elma Media?

Solliciteer nu!

Met een hecht team werken we aan het succes van onze opdrachtgevers. Ben jij onze enthousiaste collega met passie voor het vak?