AQUA BELGICA

Aqua Belgica is de Belgische federatie voor waterbehandelingstechnieken. Hun leden zijn fabrikanten, installateurs en verdelers die bezig zijn met waterontharders, drinkwatersystemen op leidingwater en filtersystemen. Elma Media ondersteunt hen bij de exploitatie van de Aqua Belgica Sectorgids en de Fact Check.

Uitdaging

Via verschillende communicatiemiddelen houdt Aqua Belgica de sector, de overheid en de media op de hoogte over ontwikkelingen binnen de waterbehandelingstechnieken. Die communicatie is steeds inhoudelijk sterk en wetenschappelijk uitgebouwd. Enkele van de mediadragers zijn de Sectorgids en de Fact Check.

Oplossing

Elma Media helpt Aqua Belgica bij de zoektocht naar geschikte adverteerders voor de jaarlijkse Sectorgids en de Fact Check. Ook het drukwerk en de verspreiding neemt Elma voor zijn rekening.

Resultaat

“Onze samenwerking met Elma Media verloopt al jaren zeer vlot”, zegt Chiel Sterckx, secretaris van Aqua Belgica. “We zijn fier op het resultaat van deze publicaties. Met Elma werken we op een constructieve manier samen, met duidelijke afspraken en stipte timings. Goede afspraken maken goede vrienden.”

Recente projecten

Wil jij ook advies?