Aqua Belgica Sectorgids

Lanceringsdatum

2012

Frequentie

1x per jaar

Aqua Belgica brengt bedrijven samen die actief zijn in de waterbehandelingssector. Als federatie behartigen ze de belangen van deze actieve en boeiende sector. Ze voeren promotie, verzorgen de contacten met de pers en informeren hun leden. Dat doen ze onder meer via de Sectorgids.

De vraag

De Sectorgids is het jaarboek van de federatie dat naar de leden, installateurs en consumenten gericht is. Daarin wordt informatie gedeeld over de technische aspecten van waterbehandelingssystemen. “Het is een nuttige tool waardoor onze leden hun klanten volledig en correct kunnen informeren”, zegt Chiel Sterckx, secretaris van Aqua Belgica.

De oplossing

In de Sectorgids is ruimte voor advertenties. Daarvoor gaat Elma Media op zoek naar partners uit de waterbehandelingswereld. Zo past ook de exploitatie volledig binnen het concept van de publicatie en klopt het totaalplaatje.

Het resultaat

“De sectorgids is een informatief en commercieel hulpmiddel”, zegt Chiel Sterckx, secretaris van Aqua Belgica. “Het waarborgt de legitimiteit van het werk dat onze leden dagelijks uitvoeren. Het is een meerwaarde voor onze sector.”

Lees hier meer over de samenwerking.