Exploitatie van mediakanalen

Adverteerders met toegevoegde waarde triggeren en overtuigen? En dat allemaal zonder er zelf tijd en energie in te steken? Met 40 jaar expertise in het succesvol exploiteren van mediakanalen treden we op als ambassadeur voor jouw vereniging. Zo boosten wij jouw mediamix.

Door je media goed in de markt te zetten en een groot bereik en verbondenheid te creëren, worden je publicaties aantrekkelijk voor adverteerders. Zo maken we een positieve impact op het kostenplaatje van je communicatie. Samen ontwikkelen we nieuwe commerciële voorstellen en concepten. Doordacht, creatief en met een open blik. Wil je liever volledig ontzorgd zijn? Ons deskundig team gaat na overleg graag autonoom aan de slag.

Een salesteam, op maat van jouw noden en jouw sector, maakt nieuwe adverteerders warm en creëert verbondenheid met bestaande partners. Dat groeiende netwerk van businesspartners brengt meer continuïteit in je media-inkomsten. Dat betekent meer mogelijkheden voor je vereniging om zijn boodschap uit te dragen, met hetzelfde eigen mediabudget. Onze huidige klanten mochten die boost al zelf ervaren. Meer nog: ondanks de dalende advertentiemarkt leidde onze aanpak zelfs tot een stijging van hun inkomsten. Daar mogen we best trots op zijn.

Benieuwd welke adverteerders interesse krijgen in jouw vereniging? We zetten onze expertise graag voor je in.

Deze verenigingen gingen je voor: