ACN

Al jaar en dag rekent acn, de Franstalige Belgische beroepsorganisatie voor verpleegkundigen, op de ondersteuning van Elma Media voor haar communicatiedragers. Over de verschillende media heen werken ze samen op het vlak van ledenbinding, communicatiestrategie, mediacreatie en exploitatie. Van print tot web.

Uitdaging

De zorgsector staat voor heel wat uitdagingen. Gelukkig is Elma Media er om de beroepsorganisaties op communicatievlak uit de nood te helpen. Acn is een vzw die volledig draait op gemotiveerde vrijwilligers. In hun zoektocht naar extra ondersteuning voor hun publicaties kwamen ze bij Elma Media terecht.

Oplossing

Voor het magazine Acn Nursing INFO, de opleidingscatalogus, het jaarverslag en voor de website infirmières.be werkte Elma Media een formule op maat van de beroepsorganisatie uit, gaande van strategieën in ledenbinding en communicatie tot de mediacreatie en exploitatie van de verschillende kanalen.

Resultaat

Door de uitgebreide markt- en sectorkennis biedt Elma Media aan acn een nationaal en divers aanbod van mogelijke partners voor de exploitatie. Zo worden alle communicatiekanalen op een professionele manier voorzien van de gepaste advertenties en strategieën.

Recente projecten

Wil jij ook advies?