Groengroeien.be


Via Groengroeien.be informeert de gelijknamige beroepsvereniging voor Vlaamse tuinaannemers haar leden. Met nieuws, updates en een kalender voor evenementen, seminaries, workshops, beurzen, … is het een sterk communicatiekanaal waarvoor de nieuwbrief een waardevolle basis bood.

De vraag

De nieuwsbrief van Groen Groeien bestaat al meer dan 12 jaar. Op voorstel van Elma Media koppelde de beroepsvereniging er ook een website aan. Maar voor het aantrekken van adverteerders is specifieke kennis vereist. Door de krachten te bundelen is de exploitatie in goede handen.

De oplossing

Elma Media gaat op zoek naar partners die banners willen plaatsen op de website en in de nieuwsbrief. Deze advertenties zijn steeds in lijn met de content en met het doelpubliek dat Groen Groeien op haar online kanalen wil bereiken.

Het resultaat

Elma Media werkt volledig zelfstandig in het aantrekken en contacteren van mogelijke adverteerders. “Wordt Groen Groeien benaderd door een mogelijke partner, dan gaat Elma Media daar mee aan de slag. Het is een vruchtbare kruisbestuiving die in het volste vertrouwen en via open communicatie plaatsvindt”, besluit voorzitter Claude Veys.

Lees hier meer over de samenwerking.