Grafigids.be


Naamkaartjes, pralinedozen, werkkledij, uv-lakken, technische 3D-tekeningen, copywriting of reclamebureaus. Al sinds 1996 inventariseert en publiceert Elma Media het Grafisch Handboek. Dat naslagwerk is intussen ook digitaal te raadplegen en biedt de grafische wereld een handig overzicht van alle mogelijke partners.

Uitdaging

Als speler binnen de grafische sector merkte Elma Media zelf een duidelijke nood op. De zoektocht naar gespecialiseerd drukwerk, specifieke reclamebehoeften of unieke gadgets en technieken wordt eenvoudiger gemaakt door een duidelijk overzicht van allerlei partners voor de graficus. Ook online.

Oplossing

De Grafigids is een naslagwerk voor professionals in de grafische sector, beschikbaar op papier en op het web. Elma Media inventariseert zelf de bedrijfsdata en contacteert bedrijven voor bijkomende exploitatiemogelijkheden in de vorm van banners of logo’s.

Resultaat

Elma Media geeft de Grafigids uit in eigen beheer: met extra advertentiemogelijkheden voor tal van bedrijven en met een eigen handige vormgeving. Sinds enkele jaren is de gids ook online te consulteren via grafigids.be. Zo bouwt iedere professional verder aan zijn of haar grafische netwerk, met Elma Media als stille partner.

Lees hier meer over de samenwerking