Grafigids

Naamkaartjes, pralinedozen, werkkledij, uv-lakken, technische 3D-tekeningen, copywriting of reclamebureaus. Al sinds 1996 inventariseert en publiceert Elma Media het Grafisch Handboek, de Bijbel in CMYK. Daarin staan alle partners die je in de grafische wereld nodig hebt gegroepeerd in een handig overzicht.

Uitdaging

Als speler binnen de grafische sector merkte Elma Media zelf een duidelijke nood op. De zoektocht naar gespecialiseerd drukwerk, specifieke reclamebehoeften of unieke gadgets en technieken wordt eenvoudiger gemaakt door een duidelijk overzicht van allerlei partners voor de graficus.

Oplossing

De Grafigids is een naslagwerk voor professionals in de grafische sector, beschikbaar op papier en op het web. Elma Media inventariseert zelf de bedrijfsdata en contacteert bedrijven voor bijkomende exploitatiemogelijkheden in de vorm van banners of logo’s. Fabrikanten, verdelers en andere spelers in de sector staan per regio duidelijk gegroepeerd.

Resultaat

Elma Media geeft de Grafigids uit in eigen beheer: met extra advertentiemogelijkheden voor tal van bedrijven en met een eigen handige vormgeving. Zo bouwt iedere professional verder aan zijn of haar grafische netwerk, met Elma Media als stille partner.

Recente projecten

Wil jij ook advies?