Fireforum nieuwsbrief

Frequentie

5x per jaar

Fireforum is, zoals de naam het zegt, een forum voor brandveiligheid. Via de website en hun nieuwsbrief informeren ze de leden op regelmatige basis. De nieuwsbrief verschijnt 5 maal per jaar, na de verschijning van het magazine. Al zijn extra uitgaves natuurlijk mogelijk bij dringend nieuws.

De vraag

Om een website up-to-date te houden zijn middelen nodig. Dat is voor het uitsturen van de nieuwsbrieven niet anders. Daarom sprak Fireforum Elma Media aan, om te helpen in de zoektocht naar adverteerders.

De oplossing

De exploitatie is in handen van Elma Media. Fireforum reikt mogelijk adverteerders aan en Elma gaat ook zelf op zoek. “Wij leveren de inhoud en geven een voorzet voor het salesteam van Elma. Zij koppen vervolgens de bal binnen”, zegt Dominique Du Tré van Fireforum.

Het resultaat

De samenwerking tussen Elma Media en Fireforum wordt gekenmerkt door een open dynamiek. “We kennen elkaar en weten wat we aan elkaar mogen en kunnen zeggen. Over alles kan gesproken worden en dat waarderen we als kleine vereniging. Bovendien worden de banners in de nieuwsbrief volledig automatisch geplaatst en hoeven we daar niet naar om te kijken.”

Lees hier meer over de samenwerking.