FIREFORUM

Fireforum ontstond in de schoot van Agoria, de federatie voor de technologische industrie. Vandaag is Fireforum een vzw, een gemeenschap die zowel de industrie van brandbeveiligingstechnologie als alle andere betrokken stakeholders omvat, zowel in Vlaanderen als in Wallonië.

Uitdaging

Brandveiligheid en innovatie winnen steeds meer aan belang. Als erkende vzw brengt Fireforum federaties met een focus op  brandveiligheid samen. Ze willen dialoog stimuleren en gebruikers, brandweer, preventie adviseurs, leveranciers en overheden informeren. Als een sterk netwerk.

Oplossing

Elma Media is de partner van Fireforum in de exploitatie van hun website en nieuwsbrief en biedt hulp bij de mediacreatie van een eigen magazine met een unieke look-and-feel. Dat magazine ligt al sinds 2005 bij de leden en is intussen een vaste waarde in de sector. Ook de rebranding verliep in 2016 via Elma en was een schot in de roos.

Resultaat

“Via Agoria kwamen we in contact met Elma Media”, zegt Dominique Du Tré, director services bij Agoria, die ook Fireforum in goede banen leidt. “Vroeger ging iemand de baan op om adverteerders te zoeken. Vandaag is dit in handen van Elma, met positieve resultaten.”

Recente projecten

Wil jij ook advies?