BFA Fact Sheets

Lanceringsdatum

2015

Frequentie

volgens actualiteit

De BFA, Belgian Feed Association, behartigt de belangen van de Belgische diervoedersector. De leden zijn Belgische kern- en diervoederfabrikanten die dagelijks veilige en duurzame diervoeders produceren van hoge kwaliteit.

De vraag

Enterische emissies, duurzame soja, salmonella en pesticiden, antibioticareductie en voedselveiligheid. Voor de Belgian Feed Association (BFA) zijn het problematieken waar de sector iedere dag mee te maken krijgt. Om correcte info te verspreiden maakten de BFA en Elma Media Fact Sheets op.

De oplossing

In de Fact Sheets vat de BFA correcte informatie en cijfermateriaal samen over een bepaalde problematiek. Natuurlijk moet dit ook op een heldere manier vormgegeven worden. Daarvoor kan de organisatie een beroep doen op haar partnership met Elma Media.

Het resultaat

Elma Media neemt de mediacreatie van de BFA Fact Sheets voor haar rekening. Zo wordt alle informatie overzichtelijk weergegeven voor alle leden van de organisatie. Het is een belangrijke publicatie die het werkveld op een duidelijke manier inzicht geeft in het thema dat de Fact Sheet behandelt.

Lees hier meer over de samenwerking.