Acn jaarverslag

Lanceringsdatum

2012

Frequentie

1x per jaar

Als beroepsorganisatie hou je je leden ook op de hoogte van de activiteiten en prestaties van het voorbije jaar. Je formuleert ook je doelen voor het jaar dat komt. Dat alles verzamel je in een jaarverslag. Ook acn, de Franstalige Belgische beroepsorganisatie voor verpleegkundigen, gaat op die manier te werk.

De vraag

Van een gedrukt jaarverslag naar een digitale versie: acn maakte de switch. Die verandering werd mee begeleid door Elma Media. Al sinds 2012 helpen we de beroepsorganisatie met de exploitatie van hun jaarverslag.

De oplossing

Het jaarverslag is een goede manier om leden duidelijk te informeren over alle activiteiten van de beroepsorganisatie. Door op zoek te gaan naar gerichte exploitatiepartners en door alle informatie als een uniform geheel te presenteren, is de publicatie een handig communicatiemiddel.

Het resultaat

Elma Media ondersteunt op het vlak van exploitatie en mediacreatie voor het jaarverslag. Vroeger op papier, vandaag digitaal. Een jarenlange samenwerking gebaseerd op constructieve communicatie en uitgebreide marktkennis.

Lees hier meer over de samenwerking.