DOMUS MEDICA

Domus Medica is de beroepsorganisatie voor huisartsen, huisartsenpraktijken en huisartsenkringen. De vzw communiceert op regelmatige basis met haar leden, onder meer via een magazine en een nieuwsbrief.

Uitdaging

Het ondersteunen van huisartsen in Vlaanderen is vandaag de dag een karwei met zeer specifieke uitdagingen. Domus Medica verzorgt alle communicatie inhouse, maar zocht hulp voor de exploitatie van enkele kanalen. Bij de zoektocht naar een professionele partner was aandacht voor de doelgroep en voor de regels en noden binnen de zorgsector een must.

Oplossing

Elma Media kwam al snel in beeld voor het aantrekken van potentiële adverteerders. De ervaring in communicatie voor beroepsorganisaties is een grote troef. “De respectvolle omgang met de grenzen en gevoeligheden van de leden van Domus Medica is een absolute meerwaarde”, vindt Carine Deceulaer, communicatiemedewerkster bij de beroepsorganisatie.

Resultaat

Vandaag verloopt de samenwerking met Domus Medica op een constructieve manier. Door vlot te communiceren en goed bereikbaar te zijn, worden mogelijkheden eenvoudig afgetoetst en opportuniteiten gegrepen. Zowel voor de exploitatie van de website, als van de nieuwsbrief.

Recente projecten

Wil jij ook advies?