Netwerkverpleegkundejobs.be

Lanceringsdatum

2021


De zorgsector heeft specifieke noden. Onder meer jobs zijn een uitdaging. Met een eigen jobplatform verbreedt NETWERK VERPLEEGKUNDE haar dienstverlening, zonder af te wijken van haar originele communicatiestrategie of huisstijl.

De vraag

NETWERK VERPLEEGKUNDE bundelde al jobaanbiedingen voor verpleegkundigen op haar website. Dat wilden ze graag lostrekken van elkaar en dus werd een platform gecreëerd waarop de vacatures verschijnen, volledig apart en toch in lijn met de andere doelstellingen van de beroepsorganisatie.

De oplossing

Elma Media ontwikkelde een gecentraliseerd platform waarop alle verpleegkundige vacatures verschijnen. Met slimme filters vind je als verpleegkundige zo makkelijk een job die bij je past. Door dezelfde look-and-feel toe te passen als in andere communicatiemiddelen creëer je een herkenbaar karakter en communiceer je als beroepsorganisatie op een doordachte manier.

Het resultaat

Voor NETWERK VERPLEEGKUNDE is deze jobsite een logisch vervolg van de samenwerking met Elma Media. Door exploitatie wordt het platform in de lucht gehouden en is het een laagdrempelige tool voor verpleegkundigen. “Elma Media weet perfect hoe ze de sector moeten benaderen”, klinkt het bij de algemeen coördinator Ellen De Wandeler.

Lees hier meer over de samenwerking.