NETWERK VERPLEEGKUNDE ACTUA


Via een 2-wekelijkse nieuwsbrief communiceert NETWERK VERPLEEGKUNDE, de brede beroepsorganisatie voor Vlaamse verpleegkundigen, met haar leden. Elma Media is hun partner in de zoektocht naar geschikte adverteerders.

De vraag

NETWERK VERPLEEGKUNDE heeft als beroepsorganisatie in de zorg een goed gevulde agenda. De nieuwsbrief wordt geautomatiseerd en op regelmatige basis uitgestuurd. Om zelf niet op zoek te hoeven gaan naar mogelijke partners, werd Elma Media gevraagd voor de exploitatie.

De oplossing

Omdat de beroepsorganisatie alle communicatiemogelijkheden wil benutten, schakelden ze Elma Media in voor de exploitatie van hun nieuwsbrief. Met doordacht gekozen banners behoudt NETWERK VERPLEEGKUNDE te allen tijde haar neutraliteit en hoeft ze niet wakker te liggen van het aantrekken van adverteerders voor deze online kanalen.

Het resultaat

Geen storende reclames in nieuwsbrieven die overlopen van commerciële berichten. Wel slim geplaatste banners die gericht zijn op de zorgsector, die worden aangevuld met nieuws, updates en interessante artikels van de beroepsorganisatie.

Lees hier meer over de samenwerking.