Bio Mijn Natuur nieuwsbrief

BioForum ondersteunt de Vlaamse biologische bedrijven. Met Biomijnnatuur.be en de maandelijkse nieuwsbrief Bio Mijn Natuur willen ze bio ook dichter bij de consument brengen. Elma Media staat BioForum bij met concrete exploitatie van zowel de website als de nieuwsbrief.

De vraag

In de maandelijkse nieuwsbrief wil BioForum de consument informeren en een antwoord bieden op actuele vragen. Door te kiezen voor exploitatie kunnen partners en adverteerders de nieuwsbrief mee ondersteunen.

De oplossing

De logo’s verschijnen op een duidelijke maar subtiele plek. Zo springen ze in het oog van de lezer, zonder aan de informatie die verdeeld wordt te raken. Het hele proces verloopt volledig automatisch. Elma Media trekt mogelijke partners aan, BioForum hoeft enkel de nieuwsbrief op te stellen en te versturen.

Het resultaat

Kaasmakers, bioboeren, distributeurs, winkeliers, de korte keten, … Consumenten krijgen via Bio Mijn Natuur gerichte informatie. Zowel via de website als via de nieuwsbrief. Ook de geplaatste logo’s zijn op maat van de waarden die BioForum uitdraagt naar de buitenwereld.

Lees hier meer over de samenwerking.