Bioforum.be

“Biologische landbouw is geen marketing, het is Europese wetgeving”, zegt Tom Wouters, communicatiemedewerker bij BioForum. “Het is zeer belangrijk om onze leden blijvend te informeren.” Dat doet de sectorvereniging voor de biologische landbouw- en voedingsketen onder meer via hun website.

De vraag

Een website online en up-to-date houden vergt heel wat inspanningen. Om dit ook financieel interessant te houden en deels de kosten voor het onderhoud te dekken, zocht BioForum naar een partner die hen kon ondersteunen met het plaatsen van logo’s.

De oplossing

Elma Media gaat voor de exploitatie van Bioforum.be op zoek naar geschikte adverteerders die hun logo willen plaatsen. Deze partners passen binnen de duurzame visie die de sectorvereniging uitdraagt naar de buitenwereld.

Het resultaat

De logo’s worden volledig automatisch geplaatst op de website van BioForum. “Ze verschijnen op een subtiele plaats, zodat ze wel in het oog springen, maar de bezoeker niet hinderen”, licht Tom Wouters, communicatiemedewerker bij de vereniging, toe.

Lees hier meer over de samenwerking.