Bio Actief

Lanceringsdatum

2018

Frequentie

4x per jaar

Met Bio Actief lanceert de sectorvereniging voor de biologische landbouw- en voedingsketen, BioForum, 4 keer per jaar een eigen vakblad voor de sector. Daarin brengen ze actuele thema’s over landbouw en voeding gecombineerd met portretten van ondernemers. Elma Media gaat voor BioForum op zoek naar mogelijke adverteerders.

De vraag

Om 4 maal per jaar het magazine van zo’n 32 pagina’s dik te schrijven en bij de bedrijven te krijgen, ging BioForum op zoek naar een partner die kon instaan voor de exploitatie. Zo kon de sectorvereniging zich focussen op de inhoud, terwijl Elma Media instaat voor het advertentieluik.

De oplossing

Met Elma Media werkt BioForum constructief samen aan de zoektocht naar adverteerders voor het magazine. “Het is een goede wisselwerking, met aandacht voor de gevoeligheden in de onze sector”, zegt Tom Wouters, communicatiemedewerker bij de vereniging.

Het resultaat

“De advertenties worden kant-en-klaar aangeleverd om in het magazine te verwerken”, zegt Tom nog. “Het magazine wordt duidelijk gesmaakt door de lezers. Zowel op het vlak van artikels en informatie, als de gerichte advertenties. Je kan het magazine steeds gratis raadplegen via de website van BioForum, een meerwaarde voor onze sectorvereniging en voor onze partners.”

Lees hier meer over de samenwerking.