Belgambu.be

Lanceringsdatum

2020


Bij een nieuwe huisstijl hoort een opgefriste website voor Belgambu, de erkende Belgische beroepsorganisatie voor ambulancediensten in dringend en niet-dringend patiëntenvervoer en in eventhulpverlening. Helemaal in lijn met deze frisse look.

De vraag

Een nieuwe website, die veel mogelijkheden biedt en waarop ze kunnen communiceren met hun leden. Dat was waar Belgambu naar op zoek was. Daarnaast wilde de beroepsorganisatie ook stappen zetten met hun nieuwsbrief voor de leden.

De oplossing

Elma Media ging met de website nog een stapje verder en maakte er een platform van waarop kennis gedeeld kan worden. Met de artikels uit Bam – het Belgambu-magazine – wordt de website op regelmatige basis geüpdatet. Voor de nieuwsbrief ontwikkelde Elma Media een template in de Belgambu-huisstijl.

Het resultaat

Er is een mooi traject afgelegd op het vlak van communicatie en exploitatie van de digitale kanalen van Belgambu. Ondertussen neemt Elma Media het zoeken van adverteerders en plaatsen van banners uit handen. De mediapartner legde een stevige basis voor de verdere automatisatie en optimalisatie door de beroepsorganisatie.

Lees hier meer over de samenwerking.