VFAH

Het VFAH is de federatie van alle Vlaamse beroepsverenigingen in de ambulante handel. Ze staan in voor de contacten met de politiek, de steden en de gemeenten. Als een tussenpersoon en met concrete acties. Zoals het marktenjaarboek en de website markten.vlaanderen. Voor die twee mediums kunnen ze terecht bij Elma Media.

Uitdaging

De federatie wil markthandelaars een duidelijk overzicht bieden van de verschillende markten in Vlaanderen doorheen het jaar. Om zo’n publicatie ook financieel en esthetisch interessant te maken, zochten ze een partner.

Oplossing

De samenwerking met Elma loopt al vele jaren. In het jaarboek verzamelt de federatie alle Vlaamse markten. Die info gaat naar Elma Media, die de exploitatie en de mediacreatie voor zijn rekening neemt. Dat werd intussen vertaald naar een online versie, markten.vlaanderen.

Resultaat

“We werken vlot samen”, zegt Johan De Leeuw, voorzitter van de Vlaamse Federatie Ambulante Handel. “Elma bezit een unieke sterkte op het vlak van exploitatie. Het is een goed geregeld geheel. Problemen worden meteen aangepakt door goede communicatie. Ze zien steeds ruimte voor innovatie en verbetering.”

Recente projecten

Wil jij ook advies?