FEBED

FEBED is de federatie van de Belgische Drankenhandelaars. Ze vertegenwoordigen alle onafhankelijke drankenhandelaars in ons land. De exploitatie van hun website en nieuwsbrief is in handen van Elma Media, net zoals het zoeken naar adverteerders en de mediacreatie voor hun magazine.

Uitdaging

FEBED vertegenwoordigt haar leden bij lokale, regionale, nationale en Europese overheden. Daarnaast verzorgt het de contacten met producenten en invoerders. Daarvoor werken ze samen met andere professionele en interprofessionele beroepsorganisaties om een sterk, gezamenlijke standpunt aan te nemen. Tot slot delen ze kennis en info van en door de leden. Tijd om op zoek te gaan naar adverteerders ontbreekt dus.

Oplossing

Al sinds 2018 werken Elma Media en FEBED samen. “Elma bezit een unieke expertise en begrijpt hoe federaties en beroepsorganisaties werken”, zegt Guy Dewulf, directeur van FEBED. “Ze snappen de verschillende facetten van communicatie en staan klaar om mee na te denken samen met ons.”

Resultaat

Professioneel en kort op de bal spelen. Dat kenmerkt niet alleen de communicatie van FEBED, maar ook de samenwerking met Elma Media. Zowel in de exploitatie van de online kanalen, als in het magazine dat 4 keer per jaar vorm krijgt.

Recente projecten

Wil jij ook advies?