BE-SUP

Be-Sup is de erkende beroepsvereniging voor de Belgische voedingssupplementenindustrie. Hun leden zijn producenten, leveranciers van ingrediënten, laboratoria, distributeurs, … De communicatie verloopt via de website, een nieuwsbrief en het repertorium. Met Elma Media als exploitatiepartner.

Uitdaging

Voor de leden van Be-Sup gelden zeer specifieke normen rond kwaliteit, reglementering en formuleringen, want ieder supplement moet geharmoniseerd worden volgens de Belgische regels. Ze informeren vanuit de beroepsvereniging zowel Belgische ondernemingen als buitenlandse bedrijven met een vestiging in ons land.

Oplossing

Met Elma Media neemt Be-Sup een sterke partner onder de arm die de exploitatie van hun online kanalen voor zijn rekening neemt. “De samenwerking met Elma Media is voor onze organisatie een gevestigde waarde”, zegt Valerie Vercammen, directeur-generaal van Be-Sup sinds 2019.

Resultaat

Elma Media neemt de exploitatie voor zijn rekening van de website, nieuwsbrief en het repertorium van Be-Sup. “Als branche-organisatie van Fevia zijn we zeer tevreden over de vlotte samenwerking en het nauwe contact”, zegt Valerie nog. “We werken samen in vertrouwen en 2 maal per jaar zitten we samen om de advertentieinkomsten te overlopen.”

Recente projecten

Wil jij ook advies?